Email: admin@inkthmes.com
Call: +91-(9981)-123-456

Post Image

Suomen parhaat yliopistot

Koulut alkaa taas pian ja sehän tarkoittaakin uusia haasteita jokaiselle. Osa meistä jatkaa vanhaa koulua, jonne on päässyt jo aiemmin sisälle ja osa meistä taas aloittaa aivan uuden koulun. Tämä onkin jännittävä elämänvaiheen muutos, jossa pääsee aloittamaan aivan uuden elämän opiskelun tahdissa. Opiskelija elämä on kokemus, joka jokaisen pitäisi kokea edes kerran elämässä. Opiskelijan huoleton […]

Lue lisää
Post Image

Mikä on Interpol?

Vuonna 1923 perustettu Interpol on kansainvälinen poliisiorganisaatio, joka koostuu 194 jäsenmaasta. Se ei ole poliisivoimaa perinteisessä mielessä – sen edustajat eivät pysty pidättämään rikollisia. Sen sijaan kyse on pikemminkin tiedonjako-verkostosta, joka tarjoaa kansallisille poliisivoimille mahdollisuuden toimia tehokkaasti ja torjua kansainvälistä rikollisuutta ihmiskaupasta ja terrorismista rahanpesuun ja laittomaan taidekauppaan.

Lue lisää
Post Image

Koulutus Suomessa

Suomen koulutus on kansainvälisesti tunnettua sen korkean tason vuoksi ja Suomen peruskoulutusta pidetäänkin yhtenä maailman parhaimmista koulutuksista.

Lue lisää
Post Image

Ohjelmoinnin alkeet

Jos tulisi mainita tulevaisuuden ala, jolla todennäköisesti on aina töitä, olisi se hoitohenkilökunnan ja ravitsemusalan ammattilaisten jälkeen ehkä ohjelmoija.

Lue lisää
Post Image

Kuinka päästä palomieheksi

Palomieheksi pääseminen ei ole mikään helppo tehtävä. Se vaatii paljon raskasta työtä, tuntien treenaamista, omistautumista ja aitoa halua auttaa toisia.

Lue lisää
Post Image

Cia-operaatioita kautta aikojen osa 2

CIA on toiminut useissa operaatioissa ympäri maailmaa. Eräs kuuluisa operaatio oli Sikojenlahden maihinnousu Kuubassa. CIA toivotti Fidel Castron tervetulleeksi vierailulle Washington DC:hen, missä he antoivat hänelle ohjeistusta kasvotusten.

Lue lisää
Post Image

Cia-operaatioita kautta aikojen osa 1

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA perustettiin 26. heinäkuuta 1947, kun Harry S. Truman allekirjoitti kansallisen turvallisuuslain.

Lue lisää
Post Image

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu cia

Kaikkien valtiollisten virastojen tapaan myöskään CIA ei syntynyt yhdessä yössä ja aloittanut toimintaansa täydellä kapasiteetilla seuraavana aamuna.

Lue lisää
Post Image

Fbi kylmän sodan jälkeen

Kun kylmä sota oli noussut uhkaksi 1950-luvun puolivälissä, Yhdysvaltain liittovaltiollinen keskusrikospoliisi FBI käynnisti salaisten operaatioiden ohjelman, joka tarkoitus oli tutkia epäiltyjä kommunistisia ja sosialistisia ryhmittymiä Yhdysvalloissa.

Lue lisää
Post Image

Yhdysvaltain keskusrikospoliisin historia

FBI eli Federal Bureau of Investigation on Yhdysvaltain oikeusministeriön tutkiva laitos ja maan johtava tiedustelutyötä tekevä keskusrikospoliisi. Vuonna 1908 perustettua FBI:tä on usein kritisoitu lakia noudattavien Yhdysvaltain kansalaisten perustuslakien rikkomisesta, jopa silloin kun sen rooli laajentui kattamaan kansallisen ja kansainvälisen terrorismin vastaan taistelemisen.

Lue lisää